10 Mayıs 2013 Cuma

Çikolatalı sütlü kek

  • 125 gr beyaz çikolata
  • 125 g sütlü çikolata
  • 400 g koyu
  • 175 gr tereyağı
  • 1 su bardağı şeker
  • Kadar badem 1-5 bardak 175 g
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 6 yumurta
  • Tuz 1 tutam
  • 140 g krem
  • 1 su bardağı hindistan cevizi

Dışında beyaz ve sütlü çikolata. G bir bain yağlayın.225 kare kek tavada bitter çikolata eritin ve soğumaya bırakın. Ayrı bir kapta şeker ve tereyağı çırpın. Daha sonra erimiş çikolata ile fırçalamak, yumurta sarısı kakao ekleyin. Eğer çikolata yok önce badem harç ekleyin, tuz, yumurta köpük ile yumurta akı yendi. Iki karışımı karıştırın. Boş Harç kek kalıbına. 1 saat için 180 derece pişirin. Bir benmari kalan koyu çikolata ve krema eritin. , Buzdolabında soğutulmuş kek üzerine dökün hindistan cevizi biraz serpin ve soğuduktan sonra servis yapın. (Kap içinde ayarlamak için çikolata eritmek için bir su banyosu içinde sıcak su, diğer dolu). (Yumurta beyazdan beyaz köpük çırptığınızda olan)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder