17 Nisan 2013 Çarşamba

Kabak ve Ton Balıklı Kanepe




 











Malzemeler;
  • 250 gr ton balığı
  • 2 küçük kabak
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 3 adet taze soğan
  • 1o kornişon turşu
  • 2 yemek kaşığı mayonez
  • Süslemesi
  • Dereotu roka yaprağı
Hazırlanışı;


Kabakları uzun dilin zeytinyağına bulayın teflon tavada kopmayacak şekilde alt üst edip kızartın. Tonbalıklarının yağını süzün tamamen taze soğanları kıyın incecik. Kornişon turşuları da küçük zar şeklinde kesin. Bir kapta karıştırın mayonezi de katın. Kabakların içine 1 tatlı kaşığı koyup sıkmadan sarın. Açılmasın diye kürdanla tutturun. Roka ve dereotuyla süsleyin.

Afiyet Olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder